Univerzální taška přes rameno a batoh v jednom

02.02.2018 12:31

Ahojky, všechny zde opět zdravím a dnes bych Vám chtěla představit nádhernou a velice praktickou tašku přes rameno, kterou lze využít i jako batoh. Jde o univerzální tašku, kterou můžete použít opravdu na cokoliv, jak na výlety, dovolený, na velké tůry nebo jen tak do města na nákupy, protože se toho do ní vejde opravdu hodně a navíc, když je zrovna prázdná, jednoduše ji složíte do maličké kapsičky a strčite třeba do kapsy a vytáhnout ji můžete, až ji budete potřebovat.

Já ji velice ráda používám na nákupy, protože když jedu do města, netahám se s žádnou velkou taškou, ale jednoduše tuto strčím do kapsy a vyrazím. Ve městě mohu nakupovat jak chci, vejde se toho do ní opravdu hodně, i velký rodinný nákup. Vozím ji sebou často i na výlety, protože si do ní dám náhradní oblečení, mikiny, bundy a často i náhradní boty, když jedeme na celodenní výlet s celou rodinou.

Ideální je také na dovolený, protože do ní nabalím velké množství věcí a v průběhu dovolené, když ji vyprázdním, tak ji jednoduše složím do malé kostičky, kterou pak nosím pro jistotu v kabelce, co kdyby náhodou byla taška potřeba a rozdělám  až na konci dovolené, až se balíme domů. Nejvíc mě ale vyhovuje, že jde použít i jako taška přes rameno, tak na tůrách jako batoh a nemusím nic nosit v ruce. K tašce je připevněna malá kapsička, do které schováte drobnosti a nebo samotnou tašku ve složené podobě.

Tato univerzální taška přes rameno a batoh v jednom je vyrobená z materiálu nylon a polester, je velice pevná a kvalitní. Můžete si vybrat ze čtyř různých barev a to - modrá, zelená, tmavě růžová a světle růžová. Já si vybrala univerzální pro celou rodinu a to zelenou, protože ji tak může nosit i manžel na ryby. Rozměry tašky jsou 54 x 27 centimetrů.

Takže na závěr, tuto univerzální tašku přes rameno a batoh v jednom za sebe mohu vřele doporučit, je vhodná pro každou příležitost a hlavně má super rozměry a je pevná, kvalitní a z příjemného materiálu. A asi nyní každého zajímá, kde se dá sehnat za co nejlepší peníz. Mám pro Vás super radu, mají jej levno a ještě nedáte ani kačku za poštovný na stránkách poštovné zdarma - zde. Stačí kliknout a jste přímo na této univerzální tašce, kde si ji můžete rovnou objednat. A abych nezapoměla, na těchto stránkách najdete i hromadu dalšího zboží, za žádné neplatíte poštovné a tyto stránky za sebe mohu doporučit. Zde odkaz na ně - poštovné zdarma.

A nyní už hurá nakupovat, mějte se a příště u další recenze na viděnou a kdo bude mít další otázky, jako vždy pište, pište, pište na můj email, facebook nebo do zpráv, ráda na vše odpovím.

mějte se... Markéta