Elegantní podzimní šátek s motivy Paříže - růžový

20.11.2017 20:01

Ahojky, všechny zde opět zdravím a dnes bych Vám chtěla představit nádherný elegantní růžový podzimní šátek s motivy Paříže. Hodí se pro chladnější podzimní dny nebo mírnější zimní období. Dá se říci, že se dá nosit od podzimu do jara, pokud nebydlíte někde v horách. Měla  jsem tu možnost si tento šátek vyzkoušet a otestovat přímo v praxi a za mě opravdu velká spokojenost, proto bych jej ráda představila i Vám, mým věrným čtenářům, tedy hlavně čtenářkám, protože šátky převážně milují a nosí ženy a dívky. Šátek je opravdu nádherný a už mě ho pochválilo plno kamarádek, které jej viděli.

Tento krásný šátek jsem si vzala nyní v listopadu, když bylo venku plus 4 stupně a krásně mě zahřál krk, navíc vypadal na bundě i mikině parádně a elegantně. Takže se opravdu hodí i do opravdu chladného počasí i na podzimní mírnější počasí. Šátky mám ráda jako doplněk oblečení a když ještě zahřeje při chladném počasí, tak poslouží dvojitě.

Šátek je s motivem Paříže, takže potěší i velké milovníky Paříže ale i každého, kdo miluje šátky a je navíc v moc pěkné světloučce růžové barvičce, která se hodí skoro ke všemu. Má rozměry 170 x 80 centimetrů, je tedy dostatečně velký a můžete jej použít i v létě na pláž místo parea. Takže takový dá se říci celoroční šátek pro každého. Je vyroben z materiálu polyesteru a je opravdu pevný a kvalitní. I motiv Paříže je na šátku moc pěkně proveden.

Šátek za sebe mohu doporučit nejen kvůli motivu Paříže nebo růžové barvě, ale i pro jeho kvalitu, protože je z pevného materiálu, pevný a opravdu dost vydrží. Hodí se pro všechny generace, do každého počasí. Využít lze celoročně a ocení ho ve svém šatníku každá žena. Každému oblečení dodá ten správný šmrnc a eleganci. Takže doporučuji všem ženám, dívkám i slečnám každého věku.

Takže na závěr, tento růžový elegantní podzimní šátek s motivy Paříže  za sebe mohu vřele doporučit, je vhodný pro každou věkovou skupinu žen a hlavně má super rozměry a je pevný z příjemného materiálu. A asi nyní každého zajímá, kde se dá sehnat za co nejlepší peníz. Mám pro Vás super radu, mají jej levno a ještě nedáte ani kačku za poštovný na stránkách poštovné zdarma - zde. Stačí kliknout a jste přímo na šátku s Paříží, kde si ho můžete rovnou objednat. A abych nezapoměla, na těchto stránkách najdete i hromadu dalšího zboží, za žádné neplatíte poštovné a tyto stránky za sebe mohu doporučit. Zde odkaz na ně - poštovné zdarma.

A nyní už hurá nakupovat, mějte se a příště u další recenze na viděnou a kdo bude mít další otázky, jako vždy pište, pište, pište na můj email, facebook nebo do zpráv, ráda na vše odpovím.

mějte se... Markéta