Dámská kabelka s motivy barevných soviček

18.08.2017 18:43

Ahojky, všechny zde opět zdravím a dnes bych Vám chtěla představit nádhernou dámskou kabelku s motivy barevných soviček. Měla  jsem tu možnost si ji vyzkoušet a otestovat přímo v praxi a za mě opravdu velká spokojenost, proto bych ji ráda představila i Vám, mým věrným čtenářům, tedy hlavně čtenářkám, protože kabelky převážně milují a nosí ženy a dívky. Je opravdu nádherná a už mě ji pochválilo plno kamarádek, které ji viděli.

Sovičky jsou velice populární a krásná zvířátka a v poslední době mají velkou oblibu na různých věcech, předmětech a hlavně oblečení. Pokud jste i Vy fanynky soviček, určitě by vám tato nádherná kabelka neměla chybět do sovíčkové sbírky.

Sovíčková kabelka je ideální na nákupy, výlety či procházky a určitě pro ni najdete mnoho využití. Já si ji hlavně zamilovala na výletech, protože má naprosto ideální rozměr. Není obrovská, takže se sní nemusím po celý den na výletech tahat a není malá, že by se mi tam nic nevešlo. Je prostě taková akorát, že do ní dám peněženku, doklady, fotoaparáty, mobil a dalších pár nezbytností co člověk na výletech potřebuje. Její rozměry jsou 23,5 x 21 x 1 centimetrů.

Dámská kabelka s motivy barevných soviček se prodává v několika variantách, takže každý si může vybrat tu svou sovičku. Já si vybrala s motivem dvou soviček v kloboučcích, protože je krásně letní. Na výběr jsou dokonce i dvě zahradnické sovičky nebo třeba sovička ve tmě. Stačí se podívat na odkaz zde a vybrat si jaká sovička se Vám bude líbit.

Tuto kabelku mohu doporučit nejen kvůli sovičkám ale i pro její kvalitu, protože je z pevného materiálu, pevná a opravdu dost vydrží, i když do ní dáte plno těžkých věcí, tak drží dobře. Má dost pevné uši, které si můžete délku nastavit podle libosti. Kabelka má dvě přihrádky, což je také ideální, že třeba peněženku s doklady si můžete dát zvlášť, což je pro mě ideální, že pokaždé když kabelku otevírám, tak nemusím otevírat i část s doklady.

Takže na závěr, tuto sovíčkovou dámskou kabelku za sebe mohu vřele doporučit, je vhodná pro každou věkovou skupinu žen a hlavně má super rozměry a je pevná z příjemného materiálu. A asi nyní každého zajímá, kde se dá sehnat za co nejlepší peníz. Mám pro Vás super radu, mají ji levno a ještě nedáte ani kačku za poštovný na stránkách poštovné zdarma - zde. Stačí kliknout a jste přímo na sovíčkové kabelce, kde si ji můžete rovnou objednat. A abych nezapoměla, na těchto stránkách najdete i hromadu dalšího zboží, za žádné neplatíte poštovné a tyto stránky za sebe mohu doporučit. Zde odkaz na ně - poštovné zdarma.

A nyní už hurá nakupovat, mějte se a příště u další recenze na viděnou a kdo bude mít další otázky, pište, pište, pište, ráda na vše odpovím.

mějte se... Markéta